Tolong Jawab.

Saya nak tanya lah, boleh ke bubur nasi yg dah dimasak sy simpan dlm freezer? Kemudian esoknya bila nak bagi baby makan sy panaskan semula bubur tu.

8 Các câu trả lời

Byk yg sy baca yg sy tnye boleh je.... Tapi jgn lebih dr sebulan ke seminggu tah... Bagus utk ibu2 yg kje n x de masa nk masak... Masak sekali byk lepas tu bekukan je... Sng... Sy pun buat cm tu... Nk hantar anak g umah pengasuh sy bg sekali bubur frozen tu mntak die panas kn

5y trước

Ok baik. Terima kasih.

Sis try follow page happy baby foods malaysia dkt fb.. kt ctu ade ajar.. sy rse mcm blh x psty laa

5y trước

Ok baik. Nanti sy follow. Terima kasih.

Boleh. Letak dlm bekas kecil.. senang . Nak bg mkn ambil ja. Agak2 utk sekali baby makan

Blh yp mcm kurang baik sbb msh baby kan..daya tahan tubuh blm optimal lagi..

Boleh simpan di chiller saja kalau nak guna esok 😘

5y trước

Chiller tu yg peti beku tu ke?

Boleh jer....

Boleh ja

Bley je