Appointment

Salam ibu ibu. Maaf ya tapi saya nak bertanya. Saya sebelum ni pernah mengandung dan dah bukak buku pink. Sayangnya, saya mengalami keguguran :( Tapi Alhamdullilah, sekarang saya pregnant lagi. Saya nak tanya. Perlu ke saya buat buku pink baru atau terus ke KK dengan buku pink yang sedia ada untuk set kan 1st appointment?

2 Các câu trả lời

set appt untuk buat buku pink baru sebab detail semua akan jadi lain

9mo trước

Document yang dulu bawa masa bukak 1st buku pink kena bawak sekali lagi ke? Ke boleh bawak buku pink lama untuk diaorang amik dari situ?