Appointment buku pink di kk

Hi nak tanye macam mana nak buat appointment buka buku pink melalui mysejahtera

4 Các câu trả lời

pergi kat digital healthcare, pilih clinic appointment booking, kemudian tekan queuemed..awak search base pada kk tempat tinggal awak ..

2y trước

dah pilih bahagian ibu dan anak, awak pilih ibu mengandung - pendaftaran baru. . kalau tak dpt , awak try call kk tempat awak tu utk buat appointment ..

Saya tak tahu pulak boleh buka buku pink dr mysejahtera… Mcm saya haritu buka buku pink pergi klinik lepastu doc bagi tarikh untuk datang semula…

untuk mudah boleh call dahulu klinik ibu Dan anak yg terdekat dengan kawasan puan. macam Saya appointment buat Masa Saya call klinik tersebut.

Mysej bukan utk isu covid je ke?? 😅

2y trước

🤭🤭🤭