Buka buku pink perlu appointment ke?

Hi,nak tanya kalau belum buka buku pink..perlu buat appointment ke untuk ke klinik kerajaan buka buku pink atau walk In je ..SBB saya dah nak masuk 9 minggu Tapi belum buka buku pink.

8 Các câu trả lời

Hai, saya punya klinik dkt rumah boleh je walk in. First kena buat UPT test lpstu nurse bagi appointment buka buku masa kandungan saya 10w lebih. Sis punya klinik saya tak tahu. Mungkin boleh call/book appointment dulu dlm aplikasi MySejahtera.

Kk rumah sy kena buat, call dulu. Sy call masa tu 10minggu, nurse check jadual full, so dpt appt masa kandungan 11minggu. Boleh tanya sekali apa nak kena bawak, mcm sy salinan ic, ic pasangan, gambar scan dan sijil nikah ori dan salinan.

3y trước

sy tak perlu pun dorang mintak. tapi ade jugak standby nurse tak mintak pun. just mntak ic suami jee

kena buat appointment dulu.Call lagi senang sebab kalau nak walkin risau nanti dapat tarikh dieorang akan suruh balek n follow tarikh yang dieorang bagi tuu.

Ikut klinik sis, ada boleh walk in ada yg kena buat appt . Utk confirm bole call klinik bdekatan alamat rumah

skrg perlu buat appointment..nurse ada ckp bleh buat appointment melalui mysejahtera... arahan kkm

2y trước

Kalau nak book under mysejahtera, ambik pilihan yang mana ye? Pemeriksaan kesihatan ke?

hi, macam sy call dulu. baru dia bg date oppointment. now 12w1d 😍

KK kena buat appointment.

lagi senang appointment

1y trước

nk apoiment kat mne ye