Buku pink baby

Bila waktu yg sesuai utk buat buku pink ya mommy² ? ,Saya first time pregnant dah g kk tapi kena book appointment utk buat buku & dapat date lambat, skrg dah 13week pregnant

5 Các câu trả lời

12 week tu okay nk bukak buku pink. mcm saye buat appt online, appt KK available ade time week 12 and above je tanye nurse, nurse ckp okay je unless ade issues mcm kencing manis, etc. tanye kt klinik swasta pon dia ckp better bkk buku pink 12 week ke ats. tak tw kenape org ckp kene bkk buku pink cpt2 😆

2y trước

nk kena buat appoiment ke awak ??

sye pun baru buka kelmarin 13miggu nurse tulis kt buku lambat buka je, nasib xmarah sbb sye ckp da walk in tp xboleh kena buat apptmnt.

buku pink boleh bukak start 8week ke atas.. sy bukak kt klinik siti baru je minggu ni. masa tu 10weeks.

Boleh call dlu klinik kesihatan dikwsn kita. Ckp nk buat appoinmnt buka buku pink.

takpe ikot date kk bg tu je. dia ikotkan lingkungan 9w-15w buat bku ni.