Gerak baby

Saya punya baby kick mcm slow je.. Sbb perut saya tebal jadi saya risau kalau terlepas kira kick.. mommy2 ade tips tak mcm mana nk bg kick tu rase kuat sikit 😅 tq

6 Các câu trả lời

Kalau sy, bila bb senyap je.. sy baring terlentang.. nnt mulalah dia bersilat sbb dia x selesa bila sy terlentang.. atau pun sy minum sejuk, dlm perut ibu kan warm je.. dia trlebih selesa.. wallahualam so far masa anak pertama dulu pun cmni gak sy buat.. lagi 1, bila abang d kakak dia bergurau, dia pun sama berketuntang kt dlm tu 😅

Saya 29week tapi baby kick xberapa rasa sehari dua ni. Dah minum sejuk dan manis pun xjadi. Paling2 pun dia tersedu jer. Saya buka surah alquran n zikir dekat youtube baru dia respon. Malam2 dia berdisco sampai ke subuh🤣

Awak dah berapa minggu ? Kalau dah 25 weeks keatas insha Allah boleh rasa. Duduk diam tenang tenang, boleh je rasa nanti. Kadang berdiri cuci pinggan pun boleh rasa baby pusing atau ada tendangan kecil

jenis saya, kena buka tiktokk baru dia kalut nak bangun tendang hahaha. goncang perut, minum air ais kadang tak menjadi 😂😂 kita ni risauuu kalau dia tak gerak

Sy pun perut tebal & lemak tebal😅 badan obes. Gerakan pun slow juga

4mo trước

Saya pun obes 😅 Bila nk check jantung baby guna alat dia tu, lama betol nk detect sbb perut tebal nurse ckp 😅

awak dah berapa week?

4mo trước

28w dah awak