Baby kicks

Nak tanya saya dah 23w4d. Sebelum ni baby kick kuat jugak tapi dah 2 hari dia macam kick slow je. Normal tak? Dia ada je gerak tapi macam slow. Baby tidur ke? Saya risau sangat saya first time mom.

8 Các câu trả lời

Masih banyak ruang dlm perut tok bby gerak . Kdg mama active sgt bby gerk tu tak rasa . Nnti 28w ke atas dah boleh kira bby gerk dan kuat tendangan nya . Nak tidur malam pun ssh

Sama macam saya. Rupanya bila perhatikan, baby ada pola dia sendiri. Kadang tu dia aktif waktu kita tidur so kita tk rasa 😂 tapi as long as bergerak untuk usia ni, ok je 😊

Sama lah macam saya sis. Dua hari dh tak active,tendang sikit² jee. Risau juga saya. Nasib komen sis sorang ni melegekan hati kami. Btw saya firstmom

Samaaa baru 23w. Kemarin dia punya sakan tendang2 harini dia santai kick punya slow🥲 merisaukan yaa. First time mom jugaaa.

Samalah kita, time 20 weeks gitu selalu rasa dia kick, skrg 23 weeks macam slow. Saya pun risau firstmom 😂

Umur2 mcm ni mmg dia on off..sbb tu doc tak suruh kira lagi. Asalkan rs dia gerak oklah tu

9mo trước

Lega baca comment sis. Tapi malam tadi active sangat pulak dia. 1 hari dia diam gerak sikit sikit je. Malam tadi kite nak tidur dia pulak kacau kite. Penat kite kacau dia suruh bangun. Last last dia kacau kite balik 😂

Betul sama jugak saya sis😂 malam dia aktif tapi siang dia buat kite risau😂

awal lagi nnti 30 lebih tuh rasakanlah😅