??

Salam biasanya berapa bulan boleh start bli brang baby?first baby??

1 Trả lời

Nurse kat KK sy dah siap2 pesan suruh prepare seawal 25w sbb waktu tu mommies ada kemungkinan emergency boleh bersalin awal walaupun takde masalah sepanjang kehamilan. Sbb waktu 27w 28w tu baby dah consider sempurna terbentuk. Byk kes mommies terbersalin awal tp tak sempat prepare apa2. As for myself, sy dah nak 29w, barang pun dah beli sikit2 tp tak pack masuk kereta pun lagi. Hehehehe.

5y trước

Saya bru msuk 20weeks..tapi kalau blh nk bli dh brg skit2...hehehe