Nak tanya

Hello nak tanya klw mw bli brang baby dkt shopee ,,pa nma dya ye?

10 Các câu trả lời

Taip je. Atau pilih bhgian brg baby. Cuma kena pandai pilh , and tgk feedbck sblm tekan beli. Dkt shopee kalau shopg mmg srnkk tekantekan je haa. Kalau nk jimat beli dlm stu nama shop ja. jimat postge

Betol byk ke seller yg ok..antaranya momohkuse..dekat situ semua ada..sy borong sekotak besar parcel dekat situ paling byk..😅

Blh tulis nk barang apa nnti akn keluar n bnyk pilihan.. xpon try search momo house.. ni pon slalu wt sale

5y trước

Tq sis

Dlm shopee pn ade mcm2 ke,,sy taip baju baby girl je,😅😅..maklum xpnh shopping dlm shopee

Tulis ja nama barang baby yg sis mau beli semua akan keluar.. boleh la sis buat perbandingan harga.

5y trước

Tq sis

cri d momo house. .shopee.. sia bru order brng dri sna.. pnghntaran pn cepat

5y trước

Okey tq sis😘

Tulis je apa2. Barang baby sis nak beli. Baju baby boleh. Napkin, pampers n etc.

5y trước

Tq sis

Byk brg baby cute2 dkt shopee...hrga pn ok...👍

Search saja mana byk ratings tu yg elok 😅

fiffy online barang baby lawa dan murah

5y trước

Tq sis