barang keperluan baby

hi ibu2..korang prepare brang keperluan baby start berapa bulan?

23 Các câu trả lời

Beli awl lg bgs. Start 5bln dh boleh survey. 6bln dh boleh beli. Nnt dh hujung2 boleh rehat dh. Mcm sy 34w masih x complete lg. Brg pantang pn start beli lg. Nk jln byk dh start cpt penat😅. So nasihat sy better start awl.

5 bulan dh start beli sesiket sbb taknak beli sekali harung. Now dah 7 bulan, alhamdulillah brg baby byk dah beli, basuh & pack. Tinggal beberapa perkara je belum beli. Brg mommynya pun belum beli lg, hehe

6 bulan beli tilam saja.. 7 beli. Baju2 baby.. 8 bulan nk cari amari baby pulak hehe.... Prut 5 bulan. Boleh beli laa. Skit2...bju to xyh beli lagi pon. Xpaa.. Kalau dah tahu jantina ok jew nk. Beli...

Start 6 bulan dah beli siap persiapan baby ke hospital. Brg2 lain lepaslepas bersalin nanti la 😅 Skrg nk jalan byk pon dah xlarat. Dok berehat lyn baby drift2 je dlm ni 🤣🤣

Start 4m.. Tp beli sikit2..beli time promosi di shopee je..byk jimat.. Ni dh 35w ada brg xcomplete lg.. Nk beli online jugak.

Beli skit dr 6 bulan.. Skang 36weeks dok rehat2 uruskan,anak skolah beg pon dh pack Due 1/3/2020

Sy start 2nd trim dh bli skit2... nk bli sekali sume ...byk nmpk duit tu kuar... 😅😅

18W sy stat beli.. 33W dh complete pun.. xde ape dh nk cri.. Sy byk beli shopee.

4y trước

Skg bnyk kes pasl virus dri cina kn.. Sye jdi na kot na beli brg dri sne.. Sblm ni mmg kaki shopee jgk.. 😂

Sy 6 mth lbh da prepare sikit2 da.. Bab nnt x larat nak berjln da.. Hehe

7bulan lebih baru start beli. Skrg 8bulan brg masih tak lengkap lagi