Anak di SCN

Salam. Anak saya masih lagi di SCN day27. Jangkitan kuman diparu2 (tertelan najis dia masa dalam perut) + on oxygen. Siapa ada pengalaman yg sama? selalu berapa lama ya bole discharge? rindu anak sangat2. nak masuk sebulan berpantang tanpa anak disisi😔😔

1 Trả lời

Semoga dipermudahkan. Mesti ada hikmahnya. Puan rehat betul betul ya sementara anak belum balik ni. Saya berpengalaman anak di NICU dan SCN selama 19-20 hari sebab lahir tak menangis/lemas, on antibiotik sebab kuman. Memang down tapi inshaAllah, memang hikmahnya Allah bagi saya kuat dulu. Anak keberapa puan?

2y trước

Salam..anak sya kena tahan d wad scn..d bahagian wad jangkitan.. agak agak berapa lama bolh kluar..dn ada k pendapat lain..dn bolh k sya bawa kluar anak sya tuk rawatn lain mcm d rumah..bolh bg pendapat tak?