sekadar meluah

sakitnya hati bila tgh mngandung, suami ckp mnyesal ada ank, baik xyh ada ank, sedangkan sblom ni dia yg nk sgt ank. pastu maki hamun siap ckp xredha ngn isteri. sakit nya hati. rsa cam nk pi mahkamah mnx cerai. isu kecik jaa, psal sy kerja xtlg dia byaq umah keta, ypi ngasuh bil insurance smua sy yg bayaq. klau bgi smua kat dia baik sy dok umah jaa. dia pun nafkah kedekut mnx duit bln2 kena mngemis smpai gaduh2. asyik nangis risau ank lam perut trkesan ngn emosi sy. tpi xleyh stop nangis bila fikir psal hal ni.

31 Các câu trả lời

Kalau dia buat mcm ni dekat awk sblm ada anak, nnt dah ada anak x tahu lah 🥲 bila dah ada anak lagi stress nak kena jaga dan macam2. Lagi banyak makan hati. Kalau awk nk bertahan, doa ibu hamil ni mustajab. Doa bnyk2 supaya hati suami awak lembut, berubah sikap. Kalau x tahan, minta nasihat kat pejabat agama.