Lps burp baby bangun takleh tidur then minta susu semula 🥲 cycle repeat

Risau nak burp baby tertido time susu,sbb lps burp mst dia terbangun dan dia tersedar lps tu dia takleh tido lpstu dia minta susu lagi sampai kdg muak susu dah. Normal ke ni? Bantu sy. Sy sampai duduk sila 4 jam layan dia je.penat sgt 🥹🥹 umur dia 32 hari

1 Trả lời

kdg dia minta susu tu reflex sbb nak bertenang lepas jaga. cuba bangun berdiri dodoikan dulu sambil renggangkan kaki tu. kalau lama sgt tu susukan je sambil baring, takyah burp bila dah lena. bila dia dah terjaga semula tu nanti boleh burp balik. kalau ulang cycle sama mmg gitu jadinya. kena tahu bila nak biarkan dia lena tanpa burp

2y trước

Oh yeke..baiklah sy cuba