Cara Nak Burping Baby Dgn Cepat

Baby saya baru berusia 6 hari. Tapi dia susah sangat nak burp walaupun tepuk belakang lama jugak la. Tapi dia kerap kentut. Normal ke tak kalau jarang burp tp selalu kentut lps minum susu

1 Trả lời

Saya tak pasti pasal normal atau tak tu. Tapi ni tips mak saya la, dia orang dulu dulu. Mungkin sis boleh cuba. Hehe kalau nak burping kan baby, sis jangan pegang ketiak dia. Kalau tepuk belakang tak jadi, sis usap usap je belakang dia.

5y trước

Sambil tepuk sambil urut jugak belakang dia. Burp mmg lambat lps tu halus je.. Rase x puas pulak dgr nya. Kentut dia kemain kuat hehe. Tu la nak tau nak buat mcm mana