5am td keguguran utk kali ke-2 😓😫

Pukul 5 pgi tdi saya dh keguguran..Hanya Allah yang tahu cmna perasaan ibu2 yg pnh mengalaminya... ikhtiar...mkn ubat..ikut nasihat dok..semua dh buat.. tpi tulah semuanya milik Allah. Tak nak stress, kena kuat semangat utk yg tersayang 💪Nak berehat sekejab, lepas dh sihat sepenuhnya dari berpantang..ambil masa sikit...lps tu kita ikhtiar lg..yg penting jgn putus asa & sentiasa berdoa.. mudahan ada rezeki yg terbaik utk saya mendapatkan zuriat lg🤗 InsyaAllah...

5am td keguguran utk kali ke-2 😓😫
34 Các câu trả lời

selamat berpantang sis.Kita hanya boleh merancang. Ketika hasilnya tidak sesuai dengan apa yang kita harapkan maka percayalah bahawa Allah tahu apa yang terbaik untuk kita.

2y trước

tqqq...😘

kak nk tnya .. dokter cuci sakit dak .. sbb sya kantung kosong 10 week😔 tpi haritu scan 7 week dah nmpak ada dalam kantung .. ni tiba ii hilang .. bleeding pon dak

2y trước

well dik🤗

Saya pernah merasainyaa. Keguguran 2 kali berturut sampai rasa fobia untuk pregnant lagi sebab takut gugur lagi. Semoga lepas ni sis ada rezeki lagi. Insyallah aminn

2y trước

Amin..tqqq sis 😘

semoga Allah permudahkan urusan puan & semoga Allah kurniakan rezeki anak soleh solehah utk puan & suami..doakan rezeki anak untuk sy jugak ye🙂

2y trước

aminn..tqq sis 😘 InsyaAllah semoga sis jgk akn diberi rezeki baby yg sihat nt..

kwn sy pn 3x gugur,last2 dpt berderet anak dkt2 lps tu...mgkin pasni sis pn dpt rezeki cmtu jgk...jgn stress2 ,n buat berurut kuatkan rahim

2y trước

tqq sis 😘 tulah lps sihat ni, nk pergi berurut..pd masa yg sma jgn tinggal mkn asid folic yg dok bgi..ubat tu utk pulihkn hormon & kesihatan rahim..& nk amalkn jgk jus2 utk kesihatan dlm..🤗

Sy pun pernah gugur pukul 5am sblm sahur bulan puasa lepas. 6bulan lpstu try lagi, alhamdulillah lekat. Moga kuat semangat ya. Aamiinn

2y trước

tqq sis 😘 InsyaAllah aminn..dok pn da ckp lw keguguran mmg lps tu akn mudah lekat semula..

mudahan Allah gantikan kehilangan dan kesedihan dgn yg lebih baik drpd sisi-Nya 🤲🌻

2y trước

aamiin

salam takziah sayang, saya faham sbb saya pon pernah merasai , insyallah ada rezeki lain buat awak & suami , sabar ok ❤️

2y trước

tqq sis 😘 aminnn.. InsyaAllah

takziah dan syafakallah sis. insyaAllah ad rezeki lg yg hadir tpt waktunya nnti. sy pun sblm ni 2x kguguran.

2y trước

tqq sis 😘 InsyaAllah aminn...

mashaallah , tak per puan , insha'Allah ye ade rezeki lain Allah bagi nanti , ❤️❤️❤️❤️🫂

2y trước

aminnn.. tqqq sis 😘