5am td keguguran utk kali ke-2 😓😫

Pukul 5 pgi tdi saya dh keguguran..Hanya Allah yang tahu cmna perasaan ibu2 yg pnh mengalaminya... ikhtiar...mkn ubat..ikut nasihat dok..semua dh buat.. tpi tulah semuanya milik Allah. Tak nak stress, kena kuat semangat utk yg tersayang 💪Nak berehat sekejab, lepas dh sihat sepenuhnya dari berpantang..ambil masa sikit...lps tu kita ikhtiar lg..yg penting jgn putus asa & sentiasa berdoa.. mudahan ada rezeki yg terbaik utk saya mendapatkan zuriat lg🤗 InsyaAllah...

5am td keguguran utk kali ke-2 😓😫
34 Các câu trả lời

takziah.. insyaallah ada rezeki lain. banyakkan bersabar yaaa ❤️ btw berapa weeks gugur tu??

3y trước

tqq sis 😘 InsyaAllah..dh 10weeks.

allahu semoga dipermudahkan urusan sis insha Allah ada rezeki lagi tu

3y trước

sama tu❤

sy pon baru lepas keguguran yg ke 2 semoga kita sentiasa tabah

semoga kuat sis... inshallah akan ada rezeki lagi...kuatkan semangat

3y trước

tqq sis 😘 InsyaAllah aminn..

berurut bagi kuatkan rahin ye sis. in syaa Allah ade rezeki lagi

3y trước

aminn.. InsyaAllah. tqq sis 😘

Moga dipermudahkan segala urusan & ada rezeki lepas ni.

Aamin semua cepat sembuh dan ada rezeki bby aamin

Allahu. Semoga dipermudahkan segala urusan puan.

Amin...aminn..aminn..tqq sis😘 InsyaAllah..

ada rezeki awak...jgn berputus asa ye...

3y trước

tqq...sis😘