Berat Sepanjang Kehamilan

Psst...Mommies, nak tanya ni... Ada yang ingat tak berapa berat mommies tiap semester? Haa, banyak ke sikit pertambaherat badan tu? Hehehe..cuba share sikit kat ruangan komen!

Berat Sepanjang Kehamilan
42 Các câu trả lời

total kenaikkan dlm 10kg. sblom peknen 42kg. masa ujung2 nak beranak 38 minggu 52kg

awl preg smpai brsalin mantain 60 - 62kg skrg dh sbulan brsalin trun lgi dkt 10kg

sekarang 31 weeks, before pregnant underweight 39kg. sekarang 52kg 😰

Dr awal pregnant 51kg, akhir pregnant 63kg.. Lpas bersalin 45kg..

anak first 45-65kg, anak second skrg 18 weeks dah naik 3 kg 🥲

anak first naik 26kg anak second ni skrg 29w dah naik 10kg😆

dah masuk trimester 2 mula2 statik lepas tu turun 500gram...

berat biasa pun 70kg..dah masuk 2 trimester naik 90kg...

Byk turun dr naik . buka buku 92kg . dah 33w 86.4 😅

sekarang 38w, naik 9.5kg total.

4mo trước

oh ye ke, tapi bila dah terlebih due tu risau jgk, rupanya ada yg lebih lama dari tu. pengalaman pertama buat panik jgk. 😅