Ibu dah dalam trimester ke berapa tu? Jom baca persediaan awal ni!

Hi ibu-ibu TAP semua😘 Semoga semuanya berada dalam keadaan sihat sejahtera sahaja🥰 Eh ibu dah dalam trimester ke berapa sekarang ni tu?🤔 Haaah jom tambah ilmu untuk persediaan trimester ketiga akan datang! Tak ada lah nanti last minute cemas seorang diri kan😅 *NOTA : Jangan lupa LIKE dan POST PENANDA ni sebagai rujukan masa akan datang ya💖

Ibu dah dalam trimester ke berapa tu? Jom baca persediaan awal ni!
179 Các câu trả lời

trimester 3 ,27minggu 2hari hope everything Goes well.. 6 tahun lalu bsalin czer(anak syurga) ..harap kali ni bsalin normal doakan sy ya semua ..mcm mc trauma dgn czer dulu ..doakan sy n baby dlm kandungan sy sihat² jk ya

sy da 38 mggu..tp msh xde tnda2 lagi..mnum air klape muda suda.berjalan kaki pusing 1 taman perumahan pn sudah..due date 2hb9 nie.

saya dh 37weeks 4hari, pagi kelmarin kuaq lendir campur coklat, boleh sapa2 tolong bagi tahu perlu ke hospital ke tak,sakit sikit2 ja

3y trước

29 week 🥰🥰

semoga Allah swt permudahkan semua urusan kita brslin slmt ibu dan ank dan dpnjgkn umur kita smua aamiin

Tahniah semua yang tengah pregnant.. Take care ya ❤️.. Saya baru nak masuk 2bln bersalin hari tu 😊

Besok due :) doakan saya yea ibu² TAP

4t trước

semoga dipermudahkan segala urusan dan selamat semuanya... aamiin yra

baru 5minggu...moga bby sihat selalu hendaknya..aminn

Tapi ibu yg ada diabetis doc larang makan madu dan kurma. Ada gantian lain tak?

tengah tunggu hari je nak bersalin..harap2 semua nya berjalan dengan lancar

Baru sec trimester tapinye makin kuat muntah sakit kepale 😂