Persiapan nak bersalin

Hi mommies , sihat ke semua ?? Nak masuk 32w dah , masih belum buat persiapan nak bersalin , barang bby dan ibu tinggal nak topup sikit2 je . Baby recycle baju kakak je . suami cakap nak beli brg hujung bulan ni , tak terlambat ke nak buat persiapan ?

1 Trả lời

brg kecik2 boleh topap nanti. sy pun baru nak mula basuh baju2 & siapkan 1 beg dlm kereta. takut juga kang tibe terberanak haha. yg penting baju/pampers/bedung & yg penting2 tu semua dah ada.