kesel campuraduk

pnya anak gni rewel wae , nyusu embung ,di gendong mewek , seharian ga tidur rewel wae geleuh , klo ga pnya anak di nyinyirin wae , mndingan ngadopsi anak we yg udah gede , dri pda ngurusin bayi rewel gnii , serba salah nyien pusing waee budak tehh

2 Các câu trả lời

Ari sia teu molo goblok? Cageur sia th? Sakirana can siap ngurus budak mah, di pending ge bisa!! Nyieun na we semangat 😒 jlma gelo nu nyebut keun geleuh ka budak na sorangan nepi keun nyebut keun dk ngadopsi budak nu ngges gede!! Sia cager? Atawa perlu ku urang di bawa ka rumah sakit jiwa??

5y trước

ngaranna profil na naon inces" haha taii waduk siia , jdi jelema songong make sia siaa

Istigfar bun.. Bunda itu prnh jg jd bayi tp ibu ny bunda gk ngeluh bgini kan ? Mkny bunda bisa tmbuh dewasa.. Klo anak rewel coba gendong ny dketin k jntung ibu ny.. / coba cari tau kali dd ny sakit bdan / skit prut.. Biasa ny org sunda justru lbih telaten