Bersenam atau Tidur?

Petang-petang ni jom kita tanya diri kita sikit. Kita ni orang yang macam mana? Adakah orang yang suka bersenam? Suka tidur? Suka makan? Suka baca buku? Mari kongsikan jawapan anda di ruang komen

Bersenam atau Tidur?
12 Các câu trả lời

xde la bersenam sgt.. cuma kerap ikut suami tiap petang fly burung tepi pantai.. smbil² tu jalan kat pasir.. jln dlm air.. 100/200meter.. bg bdn brfgsi skit😅.. tido siang kalo blh sat ja.. kalo lame sgt jd letih.. mlm plk xley tido lg naya .. so sy jenis itu ini 50/50😝

dulu sblm pregnant mmg hari² senam sbb nk kurus . eh² terpregnant pulak pastu jd pnt sgt² bdn pdhl tak buat ape pun . tp sy tak suka tido sbb mslh insomnia . byknye rehat bdn n lyn ank jela

Rabu ikut suami dan kawan2 dia buat senaman dekat taman .. sebab suami kerja polis setiap hari Rabu akan ada aktiviti sihat 😁 hari lain tidur 🤣

semua yang tulis dekat situ, semua saya suka!

Ini dan itu tapi jarang dapat bersenam haha

Bersenam baru cergas.. 😁

dua2 sy suke😂🙈✌🏻

Suka tidur n makan 😭

suka tidur

bersenam