Mana satu lagi anda suka?

Hai Mommies, kami percaya di sini pasti ada moms yang suka pakai heels dan juga sneakers kan? Antara di bawah, mana satu pilihan anda? Jom penuhkan ruang komen dengan jawapan anda jom!

Mana satu lagi anda suka?
29 Các câu trả lời

This. Umur 41 baru ada sneakers. Beli pun sbb untuk keselesaan kehamilan. Pakaikan aje dgn skirt, seluar, kurung. Asal selesa, tak sakit kaki. sepasang Heels yg rendah pun beli untuk nikah je. Dah tak muat dah. lps nikah, kaki lebar pula. 🤭

Sudah semestinya sneakers dulu kini selamanya! Haha penah jugak ada stiletto/heels tp pakai sekali tu je lepas tu peram..last2 jual😂 saya kahwin pun pakai sneakers tapi zaman tu takde viral2😂😂😂

saya lebih selesa pakai yang tapat rata. kalau nak nampak tingi sikit guna wedges. Sebab memang tak reti pakai high heels. Tak pandai dan tak pernah. kot² boleh tergolek jatuh, naya je 🤣

sneakers...senang nk bergerak😅 lw gi shopping ke @ tmpt yg perlukan perjalanan jauh saya akn pakai sneakers sbb x sakit kaki..lw da event apa2 bru pkai heels, tu pn yg x tinggi sgtt🤗

Sebelum kahwin n masa baru kahwin blh lah pakai heels, lepas ada anak sorg pakai pump shoes, skrg anak dah 2, pakai sport shoes je.. Senang nak berlari berkejaran.. 😂😂

ikut mood.. tak nak sakit kaki pakai ni👟..kalau nak rasa tinggi pakai ni 👠 tapi tapak yang Besar cikit la..kecil tkut jatuh 😂

heels tapi saya suka yang jenis tapak lebar, paling tinggi dalam 3 inci je.. kalau sneakers tak semuanya padan dengan pakaian saya

That.. tp utk msa prgnt tu hold dulu pakai yg flat je.. sneakers pakai jugak tp atas pakaian jugak.. tp sy lebihkan heels🤭..

this 👟 sangat2 selesa..senang nak gerak n berlari😂🤣✌🏻hehee..

lebih selesa pkai yg tapak rata.. heels buat sakit pinggang je nnt..huhu