Nk Tnya

Pernah x momies smuaa cek upt +ve time Nie sye cek wktu pgi.. Lpaihh brp hri cek upt wktu ptg - ve.. Knpa yer

2 Các câu trả lời

Pagi ke petang ke boleh je sbnrnya, yg penting urine kena pekat. Tapi kalo dah mengandung urine cair pon akan positif jgk cuma line tu kabur sikitlh. Ni ikt pengalaman saya lh

4y trước

Bleh tanye btul ke line Akan kabur ble cek tengahari Sebb sbelum ni saye cek urine pg 2 line terang... Lpastu arini saye cek tengahari 2line Tp makin kabur plak

Kalau ptg kandungan HCG dah xtggi puan...sbb tu disarankan buat ujian UPT awl pg...kencing yg pertama bangun tdo tu puan...😊

4y trước

Ouhh yeke.. Tq sis 😊