Mengandung

Hi, last period sy 9/2. Sy cek upt hri ni 26/4 +ve. klu iktkn dr tarikh last period ni skrg dh msuk 11w. Tp msa bulan 3 ada cek upt -ve. Awal bulan 9/4 ni pun ada cek msh -ve. Jd mcm mana nak kira brp minggu ya?

2 Các câu trả lời

call je KK, cakap nak buka buku pink. dia akan assume sis dah 11w jadi akan cepat je terus dapat tarikh. nanti first check up dia akan buat dating scan. kalau usia dalam scan beza lebih seminggu dari yg dia assume, dia akan ikut EDD scan.

2mo trước

baiklah sis.. terima kasih

period tak teratur ya? dia akn ikut besar kndungan via ultrasound

2mo trước

okay sis. nnt sya scan dkt swasta