Upt kejap positif kejap negatif

Hi, saya nk tnye la.. sy ad cek upt pd wktu ptg lpas balik kje smlm, ad dua line, weakly positif.. tp ble cek pgi ni satu line je.. knpe ye? Bulan lpas pon jdi cmni, ble cek ptg smua positif, tp cek pgi -ve.. last2 sy priod bln lpas.. bln ni xthu la kot kne scam dgn upt lgi.. ad spe2 thu x knpe?#pejuang_garisDua #ingintahu #firstexperience #pleasehelp

2 Các câu trả lời

Masa yg paling sesuai check upt adalah waktu pagi iaitu kencing pertama waktu pagi. Sekiranya masih ragu² boleh pegi check d klinik. Kalau masih awal lagi, time scan blm nampak janin. Nampak kantung saja.

2y trước

Sebenarnye sy msih blum lewt haid.. ari ni dpo10.. kalo ikutkan expected haid 7/12/22 ni

sye penah kne mcm tu.. sye test lps delay period.. ada yg ckp chemical pregnancy/ masalah hormon.. lps tu period mcm bese..