Pesta Hari Jadi

Hi pengguna! Kalau buat sambutan hari jadi, anda lebih suka buat di rumah atau di dewan?🎉🎊 Kongsikan dengan kami dan pengguna lain pilihan anda di ruangan komen tau!

Pesta Hari Jadi
105 Các câu trả lời

Dua² 😂 kalau kat rumah jimat tp penat nak mengemas.. Kalau kat dewan semua tersedia tp keluar kan duit je la 🤪

Ramai jawab dirumah ye. Hm saya x pernah pun buat pesta sambut hari jadi😅 drpd lahir sampai lah ada anak 1😶

Rumah.. Sebenarnya dewan pon okay tapi tulah,dia punya bajet tu paham paham la ye😂

Di rumah lagi best lg aman wpn hnya keluarga kecil je..dh memuaskn

Simple celebration bersama keluarga kecil sy dah memadai

Saya lebih suka sambut hari jadi di rumah saja

Sambut di rumah lebih santai & meriah

Pesta dirumah dgn family lagi selesa

Buat dirumah lagi seronok. 🥰

Rumah. Lgi jimat. Hihihi..