Pesta Hari Jadi Bulan JUN!

Hello Kesayangan! Siapa lahir bulan JUN dekat sini🙋🏻‍♀️ Jom, kongsi tarikh lahir anda atau si kecil mahupun kenalan anda yang lahir pada bulan Jun!🎈 Sertakan juga ucapan anda buat mereka di ruangan komen tau!😉

Pesta Hari Jadi Bulan JUN!
59 Các câu trả lời

Anak sy bufday bln jun.. dia lahir pd 4/6/2019... 😘❤✌hppy bufday tuk smua warga tAp yg bufdaynya jatuh pd bulan jun juga 😘✌...mg sntiasa d berkati olehNya...sihat sntiasa..dan gembira serta ceria selalu..aamiin

29/6/2013 mama doakan kkak jd y terbaik dr y trbaik...belajar rajin2 utk ksnangan kkak jg nnt..jd ank solehah..mama sntiasa doa y baik2 utk kakak...doa kn ank sy ye mummy mama mak umi ibu semua..😍😘

Hari jadi kakak Nur Jannah 17.06.1982 Semoga dipanjangkan umur, dimurahkan rezeki dan sihat selalu . Amin.. .

Alhamdulillah.. Saya dan ank llk sulong lahir bln jun. 7/6 umur saya 34 thn 21/6 genap 11 thn bt ank Saya.

My second brother on 1st of June 1995 My first daughter just born yesterday, 26th of June 2020...

Saya, pak long and sepupu saya kongsi hari lahir. 7/6 🤣

Mak saya 14/6,ayah saya 9/6 dan anak saya 21/6 genap 6thn

Anak sy yg sulong 17 jun.. Sy 25 jun..😍

Ari jdi arua kakak ku...26.6.1986-13.11.2017...

Birthday ank sulung ..hari ni 27/6..🥰