Bermulanya Penggunaan Aplikasi TAP

Hi pengguna kesayangan ❤️ Dah lama admin nak tanya soalan ni, bila lah agaknya anda semua mula pakai aplikasi theAsianparent ya? Untuk yang baru guna, selamat datang admin ucapkan ?? Kongsikan dengan kami dan pengguna lain bila anda mula gunakan aplikasi kami di ruangan komen!

Bermulanya Penggunaan Aplikasi TAP
368 Các câu trả lời

Awal tahun.. Sejak dpt tahu prengnant... Tp kandungan sy gugur.. Sejak tu sy terus follow.. Klu rindu ank sy.. Sy buka app ni tenang kn jiwe.. 🤗

Sejak mengandung. Memang banyak membantu semasa awal kehamilan sehingga selepas bersalin.. Sangat membantu dalam perkembangan anak membesar..

sudah seminggu rasa banyak pengalaman nk dikongsikan tetapi sy susah nk balas orng komen sbb tak tahu cara dia bole tunjuk ajaq tak newbie

Sjak kandungan 16 mggu...dan terbaca status saudara memaparkan mggu kndungan nya mggunakan app the asian aprent..nmpk menarik!

Saya baru lagi guna .tgkk dekat fb macam menarik je app ni .boleh tahu info2 berkaitan dengan baby dan perkembangan2 yang lain.

Baru je gunakan..alhamdulillah bnyak rujukan yg bole d gunapakai utk ibu2 yg hamil atau pun yg merancang kehamilan akan dtg..

Sejak awl kehamilan last year..awl tahun 2019..sampai sekarang tap applikasi no.1 dihati..hari2 mesti buka ❤️❤️❤️

Alhamdulillah... lebih setahun yang lalu. Banyak tips yang membantu prenatal dan postnatal untuk wife sy... 🥰

baru beberapa hari. download nak cari kot ada yang bagitahu cyst ketika hamil tapi takde 😭 i'm the only one maybe

October tahun lepas, beberapa jam lepas bersalin, terus install. Sebab nak tgk tips utk better breastfeeding 🤣