Bermulanya Penggunaan Aplikasi TAP

Hi pengguna kesayangan ❤️ Dah lama admin nak tanya soalan ni, bila lah agaknya anda semua mula pakai aplikasi theAsianparent ya? Untuk yang baru guna, selamat datang admin ucapkan ?? Kongsikan dengan kami dan pengguna lain bila anda mula gunakan aplikasi kami di ruangan komen!

Bermulanya Penggunaan Aplikasi TAP
368 Các câu trả lời

Rasa ye awal thn, sebab nampak dkt laman web facebook, suh saya pun daftar, sy tengok mcm menarik laman web nie

Tahun lps bulan september sejak sy tahu sy pregnt ingin mengetahui info2 yg berguna sbb ini ank sy yg pertama.

Time pregnant anak first (2019). Excited kan nak jadi mak, mesti kena prepare knowledge semua tu👍🏻

Sejak pregnant 3months. Sampai lah skrg. TAP sgt berguna untuk bakal mommy & mommy newbie. Hahaha

Tahun 2021 first baby first guna apps ni dot faham jgak sblum ni guna bahasa inggeris hehe dh deleted

Bru je gne...sbb rsau da 2 bln tak period...doc da so strt mkn folic asid around january

Sejak awal prengt..😊tahun ini 2020..Rasanya tahun sebelum DH do..tpi tak guna betul2..

Dari sebelum nikah sampai prgnant sampai nak bersalin dah ni🤭 hampir setahun lebih dah

Last year sejak tahu pregnant 6weeks 😍..seronok sb bnyk info yg sgt membantu dlm ni..

lpas thu pregnat.tp sblum perg daa lmaa belek2 ne apps nk baca2 perkonsiann😌😌😊