Aplikasi theAsianparent

Hi pengguna kesayangan!✨ Admin tertanya-tanyalah, apa yang anda rasa tentang aplikasi ini? ? Haa, berikan kami 3 perkataan yang mengambarkan aplikasi theAsianparent! ? Kongsikan pendapat anda dengan kami dan juga pengguna lain di ruangan komen, ya!

Aplikasi theAsianparent
20 Các câu trả lời

-zone utk ibubapa cari artikel fmily,baby,suamiisteri(artikel) -zone ibu2 berkumpul storymory tnya pregnancy n mcm2 lgi(mamazone) -(babytracker) usia baby syy dh brpa yaa? Apa kebolehan? Hahaha

1.baby kicking tracker 2.maklumat ttg perkembangan baby sesama hamil dan selepas bersalin sangat2 mmbntu 3. banyak ilmu bermanfaat blh dpt di TAP..

Bermanfaat.. Berinfomasi.. Best! ❤️ #TAPSupermoms #TAPactiveusers

Memudahkan,penuh informasi dan dapat beekongsi pengalaman☺👍

Berinfomasi, bermanfaat dan berbaloi baloi..

1 informative 2 easy sharing 3 mom's bible

Berinfomasi, memudahkan , terbaik ❤️

Sumber rujukan sekeluarga❤️

Informative, Sharing, Attractive

Best..info lengkap..Dan menarik