MITOS ATAU FAKTA!

Hi pengguna! Kembali kita dalam segmen Mitos atau Fakta! 😎 Senaman yang sederhana semasa hamil boleh membuat anda berasa lebih bertenaga & gembira. Mitos atau fakta?🧘🏻‍♀️ Kongsikan pendapat anda dengan kami dan pengguna lain pada ruangan komen di bawah.

MITOS ATAU FAKTA!
69 Các câu trả lời

Fakta.. time ank no3 bila masuk kandungan 7 bulan saya buat senaman yoga dan senaman ringan ikut dalam YouTube. Alhamdullilah.. saya jadi bertenaga dan lepas bersalin pun saya madih bertenaga bangun sendiri p toilet mandi makan n urus baby sendiri. Saya bersalin jam 5am sampai ke tengahari saya masih cergas dan x mengantuk. Kemudian baru saya rehat tidur bila suami datang urus keluar wad petang tu.

belum pernah try lg sbb menyapu pn sy boleh sakit dibahagian ari2...kdg2 sy baring n agkt kaki bg tegak di dinding...Bru rs lega sikit...pastu sy sambung semula buat kje rumah...bila sakit semula,sy ulang cara td...

Fakta. Dah try senaman utk ibu hamil rasa bertenaga dan mood tak swing. Kalau tak senaman bdn rasa letih dan mood swing.

fakta, xpasti😅

Fakta

xpasti ye huhu

Fakta😊

fakta