Cabaran Mental Mengurus Masalah Kulit Anak

👋🏻 Hello, Parents! Kami ingin mendapatkan pandangan anda mengenai cabaran dalam mengurus masalah kulit anak. Semasa mengendalikan masalah kulit anak anda seperti Dermatitis Atopik atau Ekzema, apakah CABARAN MENTAL terbesar yang anda hadapi? Apakah bentuk sokongan yang boleh diberikan dalam situasi ini? Kongsikan pandangan anda di ruangan komen di bawah, ya! ⬇️

12 Các câu trả lời

Rasa sedih sgt bila tgk anak menangis setiap malam sebab eczema, rasa mcm nak ganti tempat dia tapi tak boleh🥲 article asianparent sangat membantu banyak sgt tips2 yang bagus kat situ

Rasanya klau tanya memana mak yg ada anak hidap ekzema ni, mesti jawapan sama. Rasa mcm tak cukup bagus jadi mak sebab kulit anak tak sembuh sembuh 😕