Ruam atau eczema?

Pakai ubat farmasi lagi teruk ,ubat klinik bgi pon Sama,klinik swasta pon Sama, buntu dah ni,pakej sekali bdn suam2,muntah ,batuk selsema,dah pergi 3 klinik ,tidak membantu,jawapan yg doktor ckp,hanya kulat,selagi anak aktif xde apa2, bintik2 DH merebak,xde satu klinik pon nak amik darah untuk check adakah Ada virus ke apa 😭. Ibu2 Ada pengalaman? Anak dah 3 Hari xmkn,sbb muntah,skrg saya berpantang makanan gatal sbb dia full BF,anak pon Sama berptang,makanan nya hnya SAYUR . Rsau

Ruam atau eczema?
16 Các câu trả lời

Cuba awk guna snow white , dn cuba jngn bgi mndi guna sabun dlu xpun tukar sabun sensitif

Nak kate mcm kne impetigo mcm bkn. Cube tukar sabun sebamed , cettapil etc .

kalau skrg ada pakai bedak .. stopkn pakai bedak

cuba sis beli cetaphil

sis try lotion snow white

2y trước

Betul 3 hri dh bersih saya guna untuk baby saya flvor strawberry wngi sngat berkesan

refer hospital