Anak naik bintik2 merah

Sy tatau ape sbb dia ada bintik2 dekat bahagian kemaluan Dan kaki tangan pergi klinik nurse ckp xde pape ruam so sy pon blik jew xjmpa doktor td sbb nurse ckp if kuat bole dtg balik😢😮‍💨 #help

Anak naik bintik2 merah
2 Các câu trả lời

Based on story awak, itu simptom HFMD. Sama macam anak saya. Naik bintik bintik merah di kawasan lampin, tangan, kaki dan mulut. Alhamdulillah anak saya takde ulser dalam mulut. Esok awak bawak la anak pergi klinik

Better berkeras untuk jumpa Dr