2oz pam setiap 1 jam

okay ke ni ibu2, 2oz both breasts every one hour? Baby nak masuk 4 minggu

2oz pam setiap 1 jam
12 Các câu trả lời

untung la sis.. sy pam nk dpt 2oz sehari pon susah..sedih sgt rasa

2y trước

masih belom terlambat utk baby directfeeding balik awak. baby awak bru berusia 55 hari. awak kena byk kn skin to skin dgn baby awak mean awak shirtless baby pakai pampers je. pujuk baby dkt tmpt xde gangguan bunyi. dn agak sedikit suram. sehari pujuk dlm 10-15minit. boleh offer baby breast awak time dia mamai. boleh offer breast awak sebelom feeding que baby awak. setiap kali baby awak mandi, awak mndi sekali dgn dia bg dia rasa sentuhan kulit awak