Susu Badan

Hai, saya nak tanya. Normal ke kalau kita pam susu setiap dua/tiga jam, kita cuma dapat 2oz sahaja?

1 Trả lời

baby brp bulan sis? klau bg sy mmg xnormal .. takut x terkejar demand baby .. 😭 ikhtiar mkn makanan yg boleh jdi milkboaster la sis, mcm lobak putih, buah oren, air Horlicks .. insyaAllah ada penambahan susu badan tu .. klau ada budget lebih boleh try supplements

3mo trước

baby baru 3 minggu xpe lagi sis, takut nanti dia nk msuk 2 3bulan, demand tuu xckup utk dia .. sis cuba dlu ikhtiar meriahkan susu badan, klau x terpaksa la ksi fm kat dia 😭