tolong jawab sat

Ok cmni.. tira dh gugur janin sebulan.. dh hbis pantang pon sebulan .. dlm sebulan ni x uzur pastu 3 mlm kemarin cek urine test naik dua lain ?! tpi stu grisan nmpk skiiiiiiiiiiitttttttt >.< jr mcm bayang2 pastu pgi ni kluar drah skit mcm tali besar benang.. petang plk takde dah.. tu kira cmne tu uzur ke tak .. ad spa thu

1 Trả lời

Sama mcm kes sy dulu jugak...baik sis g jumpa doc..sy dulu sbln lepas gugur cek upt nampak mcm 2 line tp x jelas...jumpa doc scan rupe2nye positif hamil..mmg dlm sbln pantang lepas gugur tu ade bsama suami la☺️sbb masa lpas gugur ni pluang ksuburan tinggi..😅so alhamdulillah..Allah makbul doa kami slps 6thn tggu zuriat...skrg baby baru je umur stahun n alhamdulillah dh nk jd kakak dh dia..xsangka rzeki prgnant lg skrg 19weeks..doakan sy ye..