Mengandung semula

Saya ada bca dlm ni ada yg mengandung semula selepas gugur. Sebelom period dh mengandung .. Boleh saya thu yg berpengalaman tu pntang brapa hri ja ek? Termsok pntng suami. Sbb saya bru gugur jgak nk msok sebulan tpi bdn rasa mcm awal awal mengandung dulu tpi ni extra. Blom test upt. #seriusnanya

2 Các câu trả lời

sy dulu gugur Masa 26 minggu. habis je darah nifas 40 Hari. sy bersama je mcm biasa. alhamdulillah. terus lekat balik lepas tu.

pantang keguguran 2 minggu kalau 1st trimester. pantang dgn suami kalau rasa dah okay 2 minggu tu, boleh je nak bersama