33weks ada skit2 mcm nk bersalin

saya nk tnya pgi tdi skit tiba2 skit prut..cirit birit dlm 3 kali..pastu xad dh..tpi skit mcm cirit birit memulas tu kjap2 dtg..pastu rsa nk kncing je..stiap brapa saat...sblum tu ad kua lndir putih2 mcm telur putih..tdi pin ad lgi ni tpi mcm kuning skit..ada kah itu nk bersalin

1 Trả lời

Kerap nk kencing & cirit birit bkn petanda nk bersalin. Kerap kencing sbb baby dh ke bwah menekan pundi kencing Contraction consistent setiap 10minit, mucus plug pecah (ada rasa pop), pecah air ketuban (texture air) atau keluar darah.. tu tanda2 nk bersalin, klu ada tanda2 tu segera ke hospital