Tak Uzur dah sebulan lebih

Hi moms. macam mana ye lepas habis nifas haritu dah uzur sekali lepas tuu sampai sekarang sy masih menunggu period dh sebulan lebih. sy test tak double line. takde ambil perancang apa apa.#bantujawab

1 Trả lời

boleh tau awk bf anak ke? sbb klau bf akan x dtg period utk mase yg lame. pengalaman sy anak pertama lpas anak 8 bln bru sy dpt period. anak no 2 skang anak msuk 6 bln masih blum ade lg

2mo trước

haahh sy bf anak. mungkin sama mcm awk kut sis. thankyou sis 🥰