37wks Dan Masih Tiada Susu

Normal ke x ye mommies... Baca dlm fb rata2 30wks ke atas dh keluar susu..

20 Các câu trả lời

Normal je sis. Kdg org sblm bersalin picit payudara dh keluar susu. Sy tak mcm tu. Baby dh lahir dok nicu 1hari pun xde susu lg, lepas dpt baby terus bg df utk rangsang susu keluar. Payudara lembik je mcm takut baby xdpt susu. Tp lama² amik kau, tek kejap² keras penuh susu sampai bocor² basah baju. Alhamdullilah sy berjaya bf anak sampai 2thn.

4y trước

Hehhehe.. Alhamdulillah.. Moga2 mcm ni jgk lah ye nt..

sy penah ada org tnye dh keluar susu ke.. masa tu pn baru 37w.. pastu ada macik ni sound "kalau keluar awal susu tu nk bagi sape minum? sabar jela.. semuanya ada masa2 dia.. " .. sabar ye.. mungkin belum masanya nk keluar susu tu.. sy pn dh 39w belum keluar lg

4y trước

Baik mommy.. Tq atas info 😘

normal. saya lepas bersalin baru keluar susu. masa dlm pantang bidan urut2 kawasan dada dan urat2 susu supaya x tersumbat, lagi banyak keluar susu masa tu.

4y trước

Okey... Risau je sbb baca semua org dh bersusu sebelum bersalin. Huhuu.. Tq. Mommy

Normal sis.. Sya melahir hri ni lusa bru ada susu.. Cian baby menyusu xda air susu. Trpksa sya kci minum susu tepung yg sblum ada air susu.

Sy dulu pun mcm tu. Tp bila baby lahir jak dia hisap Alhamdulillah terus ada sbb ransangan dr baby penting ❤️ keep positive ok

Sy lps bsalin br kua susu...tiap bdn xsama....jgn ikut org sgt bab pregnant n bf ni. Sbb tiap org lain perjalanan dia...

4y trước

Betul 👍🏻

rugila kalau kluar awal sis .sbb air susu yg pertama tu byk khasiat dia .nnt klua awal ,baby x kluaa lg ,kan rugi hikhik

4y trước

Tq mommy atas info 😘😘😘

Normal sis. Mcm saya lepas bersalin baru susu tu keluar. Jangan risau sis, sentiasa berfikiran positif yaa.

Saya sampai bersalin xde susu lg... bila ada rangsangan dri baby hisap bru slow susu ada. Jgn risau..

Sy pn 37w xde susu lg..picit pn X kluar..harap bsalin nnt ad la susu nye...