Susu tidak keluar selepas bersalin

Salam..boleh share pengalaman utk rangsang susu keluar selepas bersalin..hari ni hari kedua sy bersalin...baby kena warded dlm NICU..jadik baby x direct feed..so sy nk pump susu masalah susu x keluar...dh try mermet dan urut

2 Các câu trả lời

time saya dulu sebelum bersalin , saya urut slow slow bahagia breast , lepas bersalin sebelum baby bangun saya mandi air suam pastu bidan yang jaga saya suruh tuam dgn kain panas

cuba panggil orang berurut dalam wad.. biasa je sis kalau sampai 4 hari susu takde keluar lagi. awak tak dibenarkan skin to skin dengan baby lagi ke sis