normal ke

Normal ke preggy 6mggu tp xde alahan. .

20 Các câu trả lời

Normal ja..sy ank first dlu dr awl smp akhir xdak alahan..alhamdulillah..Allah bg rezeki lg lepas 10 tahun..yg second ni sy ada alahan..gosok gG ja pun boleh muntah..kulit mcm kena eczema jgn ckp la..tgh mlm dok tahan ja gatai²..

Bestnya xde alahan... Sy dr ank 1st smpi 3rd ni... Semu ada alahan... Plg kuat yg 3rd ni.. Smpi kena g kcemasan and masuk air and mkn ubt dktr bg.. Alhamdulillah skrg dh b'ansur hilg alahan... Ank boy or girl sama je alahannya.

Normal sis.. ada yg alahan masa awal preggy tapi beransur hilang.. ada yg kekal, ada yg mula alahan masa hujung waktu preggy pulak & ada yg berterusan sampailah bersalin.. setiap org berlainan

Sy plak alahn sbln je mse kndungan 2 bln..lps tu xde alahan smpai berat naik mandadak..nk sgt alahan mcm org lain..hm

Sy pun dah 5week, xde alahan jg.. Tp pingggang selalu je sakit2..normal ke?

normal sis masa ni sy pun belum ada alahan tp mggu sterusnya pelan2 alahan tu dtg 😁

Kdg lmbt. Sy 7weeks bru start hari2 mst muntah. Pg tgahari ptg. Mlm takda

Sy alahan teruk bla baby mggu k 5-10mggu sj.. lps tu ok skit.. #14weeks

Tgk org. Sy alahan masa 12weeks-16weeks. Masuk 5bulan dh xd alahan dh.

Sy n kwn sy drp awal pregnant smpai nk bersalin xde alahan, sis..