6mggu lbih

normal x 6mggu lbh keluar darah gni..tp bila sy korek dlm utk cuci je ade..bila sy buang air kcil xde ape2..bahaya x erk?..

6mggu lbih
8 Các câu trả lời

kena pgi klinik trus sis. nnti doktor akan cek bukaan rahim awak.. mudahan semuanya selamat .. aamiin . sy pun ada mcm ni 5 weeks.. sy trus g klnik..Alhamdulillah semua selamat... preg ptama dulu sy lmbt info g klinik, tahu2 jln klua dh buka 2cm.. misscarriege

Saya keluar darah banyak masa nak kencing. 3x keluar darah saya terus gi hospital. Alhamdulillah baby selamat. Pengalaman first pregnancy dulu. Sis pun kena gi hospital. Nanti doktor check, scan dan bagi apa2 ubat yg sesuai.

uish ya Allah awakk. kenapa dah bleeding banyak macamtu awak biarkan?? tak payah pergi kk, banyak masa terbuang. better pergi hospital bahagian emergency terus. takut jadi apa apa je dekat babyy

tapi kan dye tgh ary skli tu je keluar mcm gitu..lpz tu xde dh..ary isnn ritu wrn coklat tp ckt je..yg ni la mcm byk ckt..cume skli tu je la keluar

Saya pn ade tpi x fresh mcm ni...keruh...mcm drh period last day

2t trước

saya pun mcm ni. ok tak kandungan awak ?

sis pergi jumpa dr teruss

Tak normal. Pergi klinik

kena jumpa doktor terus