Normal ke klu mengndung 6w tp xde alahan apa²..cuma perut rs mcm senggugut

Xade alahan 6w pragnent

9 Các câu trả lời

Normal, ikut pada diri masing2 ada yg jenis trimester 2/3 baru dtg alahannya. Mcm saya awal trimester hehe, 8 mggu smpai 15 mggu alahan muntah2. Masuk je 16 mggu alahan dah hilang rasa lega nasib baik tak lama sngt🤲🏻🥰

alhamdulillah...harap normal..nie kandungan ke 4...yg 3 sblm ble tau je pragnent automatik dtg alahan...kndungan ke 2 gugur..awl²ade alahan tp ble nk gugur tu terus xde alahan..tu yg musykil..terima bg pandangan..

Saya dri mula sampai bersalin langsung xde alahan…nk g mne2..nk buat apa senang xde alahan nie… kalau ada alahan Silap2 tido jee sis…

Okay laaa tu, syukur. Saya br 6w dah mual muntah ta blh hidu mknann dn ta suka dkt dgn org. hahaha

3y trước

Sy pn mcm tu..klo org tau bertapa seksanya alahan pasti akn bersyukur bila xde alahan..sy sampai 32w alahan teruk..masuk hospital lg..mkn muntah sambil nangis sb perut lapar..mlm2 air liur jd byk..suami standby bekas sb kesian nk ulang alik tandas..ya Allah teruk sgt..🥲🥲🥲 tp Alhamdulillah dh keluar seketui skng dh 7bln..🤭

normal shj sis. I 31w. sampai skrg xde apa2 alahan

normal sahaja. saya 12w baru ada alahan.

normal sis

Ya normal

normal