35 weeks dan kedudukan baby

Normal ke kandungan 35 weeks, baby masih duduk senget? Kepala tak betul2 ke bawah lagi. Perut pun dah nampak jatuh. Risau pulak

1 Trả lời

Normal. Sy 35w pun tak fully kebawah. 36w baru full kebawah. Tp tang perut jatuh tu, 35w tak jatuh lg pun. Dlu sy ingt nmpk jatuh dh. Sekali msuk 38w baru tahu perut jatuh yg sbnr mcm mana 😅

2y trước

Sy pun mulanya tak tau kata perut jatuh. Sebabnya ada orang tegur kata perut dah jatuh