Perut Mengeras 35 weeks

Ibu²? nak tanya , normal ke kalau perut mengeras 35 weeks, Sbb semalam makan daging korban byk. Risau jgk,, 😮‍💨 . Ada rasa baby gerak2 , tapi tak kuat. Normal ke ?

4 Các câu trả lời

normal. makin dekat ni makin kerap jadi Braxton Hicks. tapi kalau semakin kerap, semakin lama mengeras dan semakin sakit sila ke hospital ya

makan jgn berlebihan..lagi daging tu kolestrol tinggi..bykkan minum air suam

normal ja..klu dy mengeras jp lg..ok blik sy pon mcm tu jugk..

Samalah kita. sila control portion makanan.