35 weeks baby masih songsang

Normal tak baby dah 35 weeks tapi masih songsang? lepastu baby kerap baring melintang sbb dapat rasa kepala dia belah kiri and badan belah kanan. risau kalau2 ada kemungkinan untuk beranak awal tapi baby masih breech

4 Các câu trả lời

mksud sis songsang tu kpla atas punggung bawah ka? klu melintang sy pernah buat detail scan 31 weeks, n baby dduk melintang doktor kata okey posisi tu. nt smpai msa baby turun sendri. tpi klu sis dah pegi checkup dan nurse mmg cnfirmkan kpla atas punggung bawah (breech )35 weeks mcm sy. nurse akn refer doktor minggu dpn 36 weeks. doktor ckp tunggu dulu tngok mungkin baby akn pusing dlm seminggu ni

1mo trước

sy tak tnya la pulak . tpi klu ikot pengalaman kawan sy. doktor bgi 2 pilihan first buat prosedur pusingkan baby tpi ada risiko 50/50 berjaya atau tak. second czer. kawan sy pilih czer (38 weeks) . dia tkot nk buat prosedur pusingkan baby tu. sy harap dpt mmbantu sis sedikit sebanyak

Saya 36w pregnant. Baby saya sekejap melintang, sekejap duduk elok. Doc kata okay je. Nanti dia sendiri yang turun. Kalau dia melintang saya boleh siap main sepsepsep bombombom lagi. Memang dia bagi tapak tangan pakej 5 jari 🤣 kalau dia duduk elok kepala bawah, memang terjojol jojol lutut dia kalau dia bergerak 🤣

Boleh try barimg mengiring banyak2. Saya dari awal pregnant sampai 36weeks baring memamg mengiring kiri atau kanan je. Jadi baby memang dalam kedudukan kepala ke bawah dari 24weeks. Ni apa yang saya try melalui pembacaan saya

doktor ade bagitahu ke atau tu pendapat sis je?