Darah kotor

Normal ke ibu pregnant keluaq darah kotor perut 9 minggu lebih ?? Check semalam tengah hari dan petang 2 kali macam tu .. ke esok kan pagi darah sikit mcm (haid) .. tolong bagi pendapat ye mommy semua .. saya takut jadi apa² dlm kandungan saya .. first time jadi macam nii #secondpreggy #ingintahu #bantusharing #seriusnanya

2 Các câu trả lời

Spotting/bleeding early pregnancy tak normal puan. Kena cepat2 pergi emergency hospital.