Tolong bantu saya.

Nak tanya, kalau pregnant tapi keluar darah macam haid tu normal ke tak normal?#pleasehelp #firstbaby #bantusharing #seriusnanya

2 Các câu trả lời

Sepatutnya Kalau dah pregnant, takda dah keluar darah. Tapi ada jgk yg mgkin akan ada spotting awal2 pregnancy. Spotting ni tak mcm period, darah sikit sgt. For sure, Kalau dah mmg konfem pregnant, better refer ke doktor. And pantau darah tu berapa lama dh ber darah, color, byk sikit.

better pegi jumpa doktor utk kepastian sbb keluar darah blh jadi normal, dan blh jg jadi xnormal, semoga yg baik2 utk ibu mengandung